BioCeptor

BioCeptor

BioCeptor er en kombinert teknologisk tilnærming til vedlikehold av avløp.

Det avanserte dreneringsvedlikeholdssystemet inkluderer Mechlines unike, anerkjente GreasePaK Biological Treatment-løsning med et nytt avskjerming og retensjonskammer designet for å maksimere oppbevaring og styring av fett, oljer.

  • Kan redusere hyppigheten til vanlig service, rengjøring og vedlikehold.
  • Lett å fjerne baffles for å lette rengjøring og vedlikehold.
  • Tilkobling for Mechline Doseringspumpe.
  • Enkel å installere, forsynt med universalutstyr - R til L eller L til R.

Mechline BioCeptor

er et kombinert system for å nedbryte fett og oljer

Ett kombinert system designet for å beholde og nedbryte fett, oljer og fett (FOG) for å hindre dem i å komme inn i dreneringssystemet.

BioCeptor enheten fungerer sammen med GreasePak bio-fluid doseringsmodul, som inneholder en svært effektive mikroorganisme. GreasePak biovæskeformelen bryter ned fettet til en irreversible forbindelser som enkelt kan passere gjennom drenering og viktigst, ikke reformer linjen.


HVORDAN DET FUNGERER....

BioCeptor

De kombinerte teknologiene som brukes i BioCeptor, skaper et svært effektivt miljø, perfekt for permanent nedbrytning av FOG. BioCeptors F.I.T-enhet reduserer strømmen av avløpsvann som slippes ut fra f.eks ett storkjøkken, og fanger FOG gjennom utformingen av interne strukturer

Den unike og kraftige GreasePaK Multi-Strain Grease Degrader-væsken (MSGD) blir dosert inn i kammeret og omdannet alt til en aktiv biologisk behandlingssone. En helt økologisk løsning, BioCeptor benytter de tradisjonelle prinsippene for innfesting og oppbevaring sammen med den naturlige prosessen med bioremediering.