GreasePack BioVeske

GreasePak

En unik formel gjør dette til det mest kraftfulle produktet på markedet

GreasePak er lett å installere og vedlikeholde. GreasePak er et biologisk avløpsvedlikeholdssystem designet for å fungere med GreasePak MSGD5-væske, en høyt konsentrert aktivt bioenzymatisk væske, spesielt formulert for å nedbryte (FOG) oljer og fettstoffer som finnes i kommersielle kjøkken. GreasePaK er kostnadseffektiv og kan brukes enten med en fettutskiller eller som et frittstående avløpsvedlikeholdssystem for å hjelpe næringsmiddeloperatørene til å oppfylle regelverk og opprettholde rene, fritt flytende avløp.

Last ned sikkerhetsblad

Enkel å bruke

Miljøvennlig og trygt å bruke.

GreasePak er batteridrevet, krever ikke vann- elektrisk tilkobling eller gulvplass. Kompakt for veggmontering, GreasePak er enkel å installere, spesielt egnet der det er minimalt med plass. GreasePak holder kommersielle kjøkkenavløp rene og luktfrie. GreasePak er BBA-sertifikat 11/4827 BBA-godkjent, BBA-avtalesertifikater sørger for at kvaliteten og konsistensen til ett produkt er pålitelig, trygt å bruke samt egnet til formålet

GreasePak biologisk

avløpssvedlikeholdssystem

Ett kommersielt kjøkken uten en form for effektiv fjerning av fett kan være i strid med gjelende forskrifter. GreasePak er CE-sertifisert, med tusenvis av frittstående installasjoner, er den fortsatt den eneste bioreserveringssystemet som er BBA godkjent som en effektiv metode for fjerning av fett - og som juridisk kan fungere med en fettutskiller eller alene. Brukervennlig og enkel, pose i boks, GreasePak MSGD5 væske er lett og enkel å bytte. Kartongen er ganske lett tilgjengelig plassert i den veggmonterte GreasePak-modulen. Nettstedoperatører kan enkelt bytte GreasePak ved behov for påfyll, så det er ikke nødvendig å være ingeniører for å betjene utstyret.